Genieten & Genieten

Hartelijk welkom om de internetsite van onze prachtig luxe rietgedekte 6-persoons vakantiewoningen "Oerd" en "Sier" in Ballum, gesitueerd nabij het strand, duinen en het bos! Beide woningen zijn geschikt voor gezelschappen tot 6 volwassen personen. Vlakbij het leukste en kleinste dorp Ballum op Ameland met slechts c.a. 370 inwoners en een aantal een aantal beschermde stads- en dorpsgezichten en rijksmonumenten.

Vele activiteiten

Het hele jaar lang kunt u genieten op het waddeneiland Ameland,als het nu gaat om zonnen & relaxen, sportiviteit & activiteit, musea, kunst & cultuur & educatie, boottochten, excursies, wellness & gezondheid of lekker naar de lokale braderie!

Geniet van luxe en weelde in vakantiewoning Oerd

Onze luxe vakantiewoning is uiterst sfeervol ingericht en zeer royaal uitgerust met alle denkbare luxe is aanwezig, Zo beschikt onze woning in de woonkamer over een luxe sfeerhaard, gedesignd interieur, Wi-Fi (draadloze internetverbinding) en uiteraard een héérlijke relax hoekbank om heerlijk een boek uit te lezen. Natuurlijk ontbreken zaken zoals HD LCD TV en een dvd/radio systeem niet. In de nieuwe keuken vind u een eethoek voor 6 personen en een kinderstoel voor onze kleine gasten. Een vaatwasser, combi-oven magnetron en alle overige wensbare keukenapparatuur behoren allemaal bij onze vaste keukeninrichting.

In onze luxe vakantiewoning vindt u een badkamer voorzien met een heerlijk whirlpool bubbelbad en aparte douche en toilet. Tevens hebt u beneden de beschikbaarheid tot een Miele Wasmachine en Miele condens droger. Uiteraard is er ook een droogrek beschikbaar.

Op de bovenverdieping beschikt onze woning over een master bedroom met een 2-persoons comfortabele boxspring zodat u ook s’ nachts kunt genieten. Op de andere 2-persoons slaapkamer vind u twee 1-persoons bedden. De ‘kinderslaapkamer’ bestaat uit een veilig stapelbed en een kinderbedje. Tevens is hier de complete Kinderbox opgeslagen voor onze mini gasten. Ook kunt u hier ons bekende hobbelpaard en kinderknutselhoek vinden. Ook is op deze verdieping een aparte toilet voor optimale privacy.

Buiten kunt u genieten van een eigen parkeerplaats en een zeer ruime tuin va c.a. 700m2 met speelgazon en bomenomheining. Op het grote terras bevind zich een 8 persoons loungeset en ligstoelen voor ultiem relaxen en waar u online via de gratis Wi-Fi (draadloze internetverbinding) uw recept voor die avond te zoeken. Buiten aan tafel eten is uiteraard ook geen probleem, een 6-persoons tuinset is hiervoor aanwezig. Uiteraard is er ook een RVS Barbecue aanwezig. Voor de kleine gasten is er een zandbak / mini zwembad aanwezig voor optimaal speelplezier. U kunt natuurlijk ook voetballen op uw eigen ‘voetbalveld’.

Regelmatig komen er herten of konijntjes bij u op bezoek, dus houd de camera gereed!

Genieten buiten de woning

Onze woning is uitgebreid met een nieuwe speciale opslagruimte voor o.a. de vervoersmiddelen. Er zijn 2 herenfietsen en 2 dames merkfietsen aanwezig, tevens zijn er 2 kinderfietsen aanwezig. Wanneer u de allerkleinsten ook wilt laten genieten van Ameland dan zijn er 2 kinderzitjes beschikbaar.

Upgrade & onderhoud

Zoals u van ons gewend bent krijgt onze vakantiewoning Oerd ieder jaar een complete upgrade & onderhoud zodat u gegarandeerd bent van een TOPVERBLIJF!

Tevens houden wij rekening met de nieuwe tips/uitbreidingswensen van onze (vaste) gasten d.m.v. ons bijzondere gastenboek. Wilt u ook genieten, neem dan direct contact op met Esther Kooistra voor uw reservering of vragen. Uiteraard kunt u ook via het reserveringsformulier uw boeking of optie plaatsen. De beschikbaarheidskalender is altijd bijgewerkt en up-to-date.

Esther Kooistra
Keppelstraat 15
9101 MT DOKKUM
Email : esther@onsameland.nl

Bel/SMS :06-54 726 000

Algemene voorwaarden

Airbnb